Hoppa till innehåll

Millestgården Eco Lodge

 • millestgarden-eco-lodge

Plat Kategori: Boende, Jämtlandsfjällen, Duved och Hotell & Pensionat

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Välkommen till Millestgården Eco Lodge i Duved

  Hotellet ligger vid foten av fjället där utrymme finns för ett aktivt friluftsliv. Här hittar ni ny energi och får dessutom med er många minnen från härliga upplevelser. Här sätts hälsa och välbefinnande i första rum. Här serveras omsorgsfullt lagad mat av närproducerade och ekologiska råvaror.

  Boende på Millestgården

  Millestgården har 22 rum, 8 premiumrum med dusch och toalett, ett med toalett och gemensam dusch i korridoren och 13 med handfat på rummet och duschar och toaletter i korridoren.

  Inredningen består till stor del av naturliga material och med naturen som inspirationskälla. Här används ekologiskt linne och frotté och anlitar ett Svanenmärkt tvätteri. Rummen möbleras som dubbel eller tvåbäddsrum. Extrasäng kan ställas in i premiumrummen och små barn sover med sina föräldrar utan extra kostnad. 

  Restaurang

  På Millest Eco Lodge serveras en balanserad kost där maten lagas på plats av råvaror som i stor utsträckning är närproducerade och ekologiska.

  Millestgården Eco Lodge är ett familjeägt företag och drivs av Fredrik Olsson och Maria Kölegård. Hör av dig direkt till dem genom att klicka på förfrågan här intill. 

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • 1 Recension “Millestgården Eco Lodge”

  1. Marja Kolu Millestgården Eco Lodge
   Genomsnitts Recension:
   4
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Millesgården Eco lodge var sympatisk,personlig, lugn -man kände sig vara pä landsbygden även vi var ganska närä Åre -Centrum- Bästa var mysiga rummen , tystnaden och uttroligt smaklig och mångsidig mat som lagades i deras eget kök- inga halvfabrikat mat – färska , lokala ingredienser och egen kock – snabb service bra tips för skidåkare.
   Inredning och gemensamma utrymmen var hemtrevliga – i vardagsrum fanns gamla design stolar – böckersom berättade om områdets historia med fina bilder var toppen
   Personalen visste lokala sevärdheter bra -så vi fick uppleva mer än bara skiåkning.
   Bastu var den ända icke så bra upplevelse – den var lite för sval och stor – och gubbar och gummor badade samtidigt – badlakan runt kroppen.
   Men man kan inte begära allt.
   Rekommenderar hjörligt som tycker om lugnet , äkta stämningen och lite mera lapplands känslan än i Åres centrum.

  Lämna en Recension

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *
Populära aktiviteter

Visa alla