Millestgården Eco Lodge

Välkommen till Millestgården Eco Lodge i Duved

Hotellet ligger vid foten av fjället där utrymme finns för ett aktivt friluftsliv. Här hittar ni ny energi och får dessutom med er många minnen från härliga upplevelser. Här sätts hälsa och välbefinnande i första rum. Här serveras omsorgsfullt lagad mat av närproducerade och ekologiska råvaror.

Boende på Millestgården

Millestgården har 22 rum, 8 premiumrum med dusch och toalett, ett med toalett och gemensam dusch i korridoren och 13 med handfat på rummet och duschar och toaletter i korridoren.

Inredningen består till stor del av naturliga material och med naturen som inspirationskälla. Här används ekologiskt linne och frotté och anlitar ett Svanenmärkt tvätteri. Rummen möbleras som dubbel eller tvåbäddsrum. Extrasäng kan ställas in i premiumrummen och små barn sover med sina föräldrar utan extra kostnad. 

Restaurang

På Millest Eco Lodge serveras en balanserad kost där maten lagas på plats av råvaror som i stor utsträckning är närproducerade och ekologiska.

Millestgården Eco Lodge är ett familjeägt företag och drivs av Fredrik Olsson och Maria Kölegård. Hör av dig direkt till dem genom att klicka på förfrågan här intill. 

1 Recension “Millestgården Eco Lodge”

Mycket bra
4
1 reviews
5
4
3
2
1
 • Marja Kolu

  Millesgården Eco lodge var sympatisk,personlig, lugn -man kände sig vara pä landsbygden även vi var ganska närä Åre -Centrum- Bästa var mysiga rummen , tystnaden och uttroligt smaklig och mångsidig mat som lagades i deras eget kök- inga halvfabrikat mat – färska , lokala ingredienser och egen kock – snabb service bra tips för skidåkare.
  Inredning och gemensamma utrymmen var hemtrevliga – i vardagsrum fanns gamla design stolar – böckersom berättade om områdets historia med fina bilder var toppen
  Personalen visste lokala sevärdheter bra -så vi fick uppleva mer än bara skiåkning.
  Bastu var den ända icke så bra upplevelse – den var lite för sval och stor – och gubbar och gummor badade samtidigt – badlakan runt kroppen.
  Men man kan inte begära allt.
  Rekommenderar hjörligt som tycker om lugnet , äkta stämningen och lite mera lapplands känslan än i Åres centrum.

Lämna en Recension

Select a rating
Annons

Hitta hit

Loading...
Sjön Guijaure på leden mellan Guoledisjávrre - Vuoggatjålme

Fem fina vandringar i fjällen som du kanske inte kände till

De svenska fjällen lockar många vandrare från både när och fjärran med sin vackra och vilda natur. För dig som gärna njuter av fjällen något…

Läs mer...

Ta tåget till fjällen i sommar! – Fjällpärlor du smidigt når med tåg

Drömmer du om att utforska de härliga svenska fjällen i sommar? Genom att ta tåget till ditt fjälläventyr får du ett smidigt och klimatsmart alternativ…

Läs mer...

Häng med på vårvinterns roligaste event

Än är skidsäsongen 23/24 inte över! Vårvintern är här och den bästa tiden på fjället är nu med njutbar skidåkning och soliga dagar. Dessutom händer…

Läs mer...