Visit Fjällen

Annons

Allt om fjällen året runt på en plats

Ansvarig utgivare och grundare: Marcus Ståhl

vandrare640

Ledande informationskanal

Visitfjällen.se är den ledande informationskanalen för fjällresor året runt. Här hittar människor ett samlat utbud av svenska fjällens alla möjligheter oavsett om det gäller sommarens äventyr eller vinterns hela utbud. En naturlig mötesplats mellan fjällens verksamheter och svenska fjällresenärer.

ledkryss-i-motljus-frost-vinter

Allt på en plats

Visitfjallen.se ger dig klara fördelar då det går snabbt och enkelt att planera din fjällresa. Du kanske inte känner till det breda utbud som finns i fjällen - och inte heller är bekant med de många riktiga fina pärlor till fjällorter vi har i Sverige. Det är just den helheten som vi på ett överskådligt sätt presenterar här på Visitfjallen.se.

laptop-2592628_1280

Visit Fjällen AB

Vi som driver Visit Fjällen har två passioner i livet; digitala medier och fjällen. Vi vill inspirera och informera om fjällen så att fler får möjlighet att upptäcka den svenska fjällkedjan, samtidigt vill vi hjälpa fjällföretag att utveckla sin synlighet och digitala närvaro. Den gemensamma nämnaren för företagets verksamheter är att svenska fjällvärlden alltid står i fokus och att digitala kanaler alltid är primära.

Vårt sätt att se på kommunikation

Vi tror att bra kommunikation måste skapas för mottagaren, inte för avsändaren. Vi tror starkt på innehållsmarknadsföring och kraften i en riktigt bra text eller en läcker bild eller video. Vi vill engagera, informera och utbilda våra besökare och detsamma gäller för våra kunder.

Som rådgivare och konsult vill vi upplevas som jordnära och samtidigt utmanande. Precis som fjällen:)

För att kunna hjälpa er ännu bättre på er digitala resa har vi startat Fjällbyrån, en fullservicebyrå inom digitalisering och platsmarknadsföring. Är ni en by, destination eller annan gruppering av företag och ortsbor som vi utveckla ert platsvarumärke? Här kan ni läsa mer om hur vi ser på platsmarknadsföring och vad vi kan hjälpa er med.

Föreläsningar för fjällföretag

Marcus Ståhl som driver Visit Fjällen har tidigare arbetet som Vd för Destination Vemdalen. Marcus föreläser om marknadsföring för besöksnäringen.

Och lite fakta

Antal besökare per månad
ca
Antal företag på sajten
Antal skiddagar per år
Men vill alltid ha mer:)

Journalistik

Vi skapar löpande och i mån av tid innehåll för att vi älskar att skriva men också för att inspirera och engagera dig som besökare på sajten.

Gratis marknadföring

Vill man bli stor så måste man också vara snäll. Därför är det gratis för dig som driver företag i fjällen att synas på Visitfjällen.se med en egen företagssida. Vare sig du är stor eller liten, alla är välkomna.

men även vi ska tjäna en slant..

Även om vårt grunderbjudande är gratis måste givetvis även vi tjäna pengar. Det gör vi genom extratjänster som exempelvis annonsering, pressbearbetning, innehållsskapande, rådgivning inom digitala medier och marknadsföring. Eller när ni anlitar Fjällbyrån som kan hjälpa er med era digitala utmaningar:)

Nyfiken på vad vi gör?

Annons