Pernilla Wiberg Hotell

I slutet av 2003 invigdes Sveriges skidlegend Pernilla Wibergs egna fjällhotell i Idre. På en fin södersluttning med perfekt ski in ski out-läge hittar ni hotellet som hälsar er välkomna för konferens eller privatresa.

Hotellet

Pernilla Wiberg Hotel i Idre är ett specialdesignat hotell för den aktiva fjällfantasten. Här finns en hel fjällvärld utanför dörren och ett förstklassigt boende med hög service. Rummen är luftiga med modern inredning och sköna sängar.

I hotellobbyn kan den alpinintresserade spana in Pernilla Wibergs prissamling från sin skidkarriär med bl.a. medaljer från både OS och VM. Inga husdjur är välkomna att bo på hotellet som är djurfritt.

Konferens

Här finns en välutrustad konferensavdelning med plats för upp till 70 personer och hela fjällvärlden runt hörnet.

Kombinera konferensen med utmanande aktiviteter både sommar som vinter. Skidåkning, skotersafari, fjällvandring, golf är bara några av aktiviteterna som erbjuds. Här har man lång erfarenhet av att sy ihop konferenslösningar som passar just varje grupps specifika önskemål.

Telefon konferensbokning: +46 (0) 253 412 00
E-post: konferens@idrefjall.se

Relaxavdelning

Här finns möjlighet att verkligen koppla av och släppa vardagens stress och måsten. Här erbjuds bastu med panoramautsikt, ångbastu, kallpool och sköna relaxstolar.

Lämna en Recension

Select a rating
Annons

Hitta hit

Loading...
produkter

Produkterna som förgyller sommarens fjällvandring

Vi på Visit Fjällen vet att intresset för fjällvandring har ökat de sista åren. Ett segment som ökar är de fjällbesökarna som vill uppleva fjällets…

Läs mer...
Sjön Guijaure på leden mellan Guoledisjávrre - Vuoggatjålme

Fem fina vandringar i fjällen som du kanske inte kände till

De svenska fjällen lockar många vandrare från både när och fjärran med sin vackra och vilda natur. För dig som gärna njuter av fjällen något…

Läs mer...

Ta tåget till fjällen i sommar! – Fjällpärlor du smidigt når med tåg

Drömmer du om att utforska de härliga svenska fjällen i sommar? Genom att ta tåget till ditt fjälläventyr får du ett smidigt och klimatsmart alternativ…

Läs mer...