Peakpoints

Välkommen till Peakpoints! Med deras energiska Alaskan Huskies kan du glida fram i släden över snötäckta landskap.

  • Fjälltur med fika: En 16 km lång tur genom vackra Transtrandsfjällens naturreservat, tar ca 2 timmar. Stanna mitt i turen för en kopp varm choklad vid en öppen eld och traditionell kåta.
  • Lunchtur: Den längre 3-timmars turen tar dig också till vackra Transtrandsfjällen och inkluderar en smakrik lunch vid en kåta med öppen eld.
  • Vildmarkstur: För de som vill åka en kortare bit finns den här 8 km långa tur, i täckta slädar med mysiga renskinn och vindtäta kapell. Turen tar ca 30 minuter. Perfekt för barnfamiljen!
  • Flygtransfer: Om du landar på Scandinavian Mountain Airport har du möjlighet att boka flygtransfer med hundspann, turerna går antingen till Hundfjället/Tandådalen eller Högfjällshotellet. Beroende på vart du ska tar turen max ca 60 min.

Under alla turer har du möjlighet att interagera med deras älskade Alaskan Huskies. Under sommaren är kenneln öppen för besökare som vill lära sig mer om hundarna och deras sommarliv. Ta chansen att gå på en huskyvandring och upplev naturen tillsammans med dom glada hundarna.

Peakpoints står även till företags och gruppers förfogande med en rad anpassade konferensaktiviteter. Dom erbjuder även spännande fjällkurser och björnexkursioner, som ger dig insyn i björnens fascinerande liv.

 

Utforska fler draghundsföretag här.

Lämna en Recension

Select a rating
Annons

Hitta hit

Loading...
produkter

Produkterna som förgyller sommarens fjällvandring

Vi på Visit Fjällen vet att intresset för fjällvandring har ökat de sista åren. Ett segment som ökar är de fjällbesökarna som vill uppleva fjällets…

Läs mer...
Sjön Guijaure på leden mellan Guoledisjávrre - Vuoggatjålme

Fem fina vandringar i fjällen som du kanske inte kände till

De svenska fjällen lockar många vandrare från både när och fjärran med sin vackra och vilda natur. För dig som gärna njuter av fjällen något…

Läs mer...

Ta tåget till fjällen i sommar! – Fjällpärlor du smidigt når med tåg

Drömmer du om att utforska de härliga svenska fjällen i sommar? Genom att ta tåget till ditt fjälläventyr får du ett smidigt och klimatsmart alternativ…

Läs mer...