Jämtland catering

Jämtland Catering är ett välrenommerat företag som specialiserar sig inom mat- och evenemangstjänster. Sedan vår grundande år 2016 har vi etablerat oss som en ledande aktör i Jämtlands vackra stad i Sverige. Med vår passion för mat och en stark inriktning på att uppnå kundnöjdhet, strävar vi alltid efter att erbjuda oförglömliga matupplevelser och skapa minnesvärda evenemang för våra kunder.

Vi erbjuder en bred variation av cateringtjänster för både privata och företagsevenemang. Oavsett om det gäller bröllop, födelsedagsfiranden, företagsmiddagar eller konferenser, skräddarsyr vi våra tjänster för att passa våra kunders unika behov och preferenser. Genom att arbeta nära våra kunder strävar vi efter att förstå deras vision och överträffa deras förväntningar genom att leverera enastående matupplevelser.

Vårt team består av erfarna kockar, servicemedarbetare och evenemangsplanerare som brinner för att erbjuda förstklassig service och mat av högsta kvalitet. Vi använder ofta färska och lokalt odlade råvaror av bästa kvalitet för att säkerställa enastående smaker och presentation.

Utöver våra cateringtjänster kan vi även hjälpa till med att organisera och planera hela evenemanget, inklusive logistik, dekorationer och underhållning. Vårt mål är att skapa en stressfri och minnesvärd upplevelse för våra kunder, där de kan njuta av sällskapet och lita på oss med alla detaljer.

Jämtland Catering är stolt över vårt rykte som en pålitlig och professionell partner för alla typer av evenemang. Vi ser fram emot möjligheten att skapa oförglömliga matupplevelser och göra varje evenemang till en framgång för våra kunder.

För mer information om catering i Östersund med omnejd.

Lämna en Recension

Select a rating
Annons

Hitta hit

Loading...
Sjön Guijaure på leden mellan Guoledisjávrre - Vuoggatjålme

Fem fina vandringar i fjällen som du kanske inte kände till

De svenska fjällen lockar många vandrare från både när och fjärran med sin vackra och vilda natur. För dig som gärna njuter av fjällen något…

Läs mer...

Ta tåget till fjällen i sommar! – Fjällpärlor du smidigt når med tåg

Drömmer du om att utforska de härliga svenska fjällen i sommar? Genom att ta tåget till ditt fjälläventyr får du ett smidigt och klimatsmart alternativ…

Läs mer...

Häng med på vårvinterns roligaste event

Än är skidsäsongen 23/24 inte över! Vårvintern är här och den bästa tiden på fjället är nu med njutbar skidåkning och soliga dagar. Dessutom händer…

Läs mer...