På Skoogs krog i Funäsdalen vågar vi utlova en smakupplevelse utöver det vanliga. Här tillagas maten av lokala råvaror som familjen Bertilsson i stor utsträckning odlat eller fött upp själva. En avsmakningsmeny är en varm rekommendation om du vill trigga smaklökarna lite extra.
Restaurangens ambition är att ta till vara på allt som går att plocka direkt från naturen samt främja det småskaliga, kärleksfulla och hållbara. Ambitionen sträcker sig förbi maten på tallriken. Allt genomsyras av deras vårt tänk, från vinlistan till porslin och från möbler till tvål.
Logi hos Skoogs
Här finns 28 bäddar som kan bokas både sommar och vinter.
Boka
Kök & bokning av bord – emil@skoogskrog.se
Boende – malin@skoogskrog.se / victoria@skoogskrog.se
Hitta hit
Vinterns bucketlist i den svenska fjällvärlden
För att försäkra oss om att du får ut maximalt av din vinter i fjällvärlden har Visitfjällen sammanställt en superskön bucket list med härliga aktiviteter…
Frystorkad mat på vandringen – Allt du behöver veta
Lätt, hållbart och näringsrikt – smart mat för fjällivet Frystorkad mat har blivit en favorit bland vandrare, friluftsentusiaster och preppers – och det är inte…
Fyra fjälldestinationer i Härjedalen går ihop – lanserar gemensamt cykelpaket
Tillsammans är starkare – det visar nu fyra fjälldestinationer i Härjedalen genom en unik satsning på sommarcykling. Lofsdalen, Tänndalen, Funäsdalen och Ramundberget lanserar ett gemensamt…