Hoppa till innehåll

SkiStar Åre

 • are-skidakning-jamtland-gondolen

Plat Kategori: Aktiviteter, Jämtlandsfjällen, Skidsemester / Utförsåkning, Åre, Boende, Jämtlandsfjällen, Åre och Stugförmedling

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Skistar driver skidanläggningen i Åre och är en största förmedlaren av boende men det finns många andra att vända sig till i Åre för boende.

  Skidåkning i Åre

  Åre är på många sätt där skidåkningen började i Sverige och porten har genom hela historien alltid varit i framkant och lyckats locka både gäster och stora arrangemang som hjälp till att sätta orten på kartan. Skidåkningen sträcker sig från Björnen till Duved med ett liftkort i hela systemet. Det är Sveriges största skidområde. Gondolen som tar besökarna hela vägen från dalstationen upp till toppen av Åreskutan är både ett landmärke och en klassisk lift i svensk skidhistoria, passa på att åk med den innan den försvinner vilket nu debattera och diskuteras i byn.

  Om Skistar

  Skistar AB är börsnoterat bolag på svenska börsen. Bolaget äger och driver skidanläggningarna i Åre, Sälen, Vemdalen (som är Sveriges tre största skidorter), samt de norska destinationerna Hemsedal och Trysil som är störst och näst störst i Norge. Utöver dessa driver man även Hammarbybacken i Stockholm och St Johan im Tirol i Österrike.

  Foto: Jenny Karlsson

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *
Populära aktiviteter

Visa alla