Hoppa till innehåll

Mor Britas Krog & Restaurang

 • mor-britas-restaurang-ramundberget

Plat Kategori: Mat & Fest, Härjedalsfjällen, Restauranger och Ramundberget, Bruksvallarna & Ljungdalen

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • På Mor Britas Krog och Restaurang i Ramundberget utlovas god stämning och vällagad mat i klassisk fjällmiljö.

  Mor Britas restaurang är döpt efter Brita Norberg som var anläggningens första husmor i portarna öppnades för de första gästerna 1936.

  På lunchen dukas det upp välsmakande husmanskost tillredd på husmorsvis i mor Britas anda. En generös buffé, alltid med två rätter, soppa och stort salladsbord. Inte sällan svenska klassiker på menyn som både värmer och mättar inför dagens fortsatta fjällupplevelser. Ta av pjäxorna och njut av utsikten och brasans sken.

  Till kvällen serveras en trerätters Fjällgårdsmeny och en uppskattad buffé för de yngre gästerna. Menyn utgår från förstklassiga råvaror som tillagas med nyfiket handlag och kombineras på ett sätt som lyfter fram nyanser och skapar en sprudlande helhet. Grönsaker har en central roll, tillsammans med rotfrukter, linser och bönor. I sällskap med noga utvalda huvudingredienser som ofta kommer från fjället eller dalgången tack vare ett nära samarbete med lokala leverantörer.

  Vinkällaren förtjänar ett särskilt omnämnande, fylld med högkvalitativa viner från små vinmakare i både nya och gamla världen. Vi väljer uteslutande ekologiskt och hållbart producerat.

  Ramundberget är en del av Funäsfjällen.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
Populära aktiviteter

Visa alla