På Skoogs krog i Funäsdalen vågar vi utlova en smakupplevelse utöver det vanliga. Här tillagas maten av lokala råvaror som familjen Bertilsson i stor utsträckning odlat eller fött upp själva. En avsmakningsmeny är en varm rekommendation om du vill trigga smaklökarna lite extra.
Restaurangens ambition är att ta till vara på allt som går att plocka direkt från naturen samt främja det småskaliga, kärleksfulla och hållbara. Ambitionen sträcker sig förbi maten på tallriken. Allt genomsyras av deras vårt tänk, från vinlistan till porslin och från möbler till tvål.
Logi hos Skoogs
Här finns 28 bäddar som kan bokas både sommar och vinter.
Boka
Kök & bokning av bord – emil@skoogskrog.se
Boende – malin@skoogskrog.se / victoria@skoogskrog.se
Hitta hit
Frystorkad mat på vandringen
Lätt, hållbart och näringsrikt – smart mat för fjällivet Frystorkad mat har blivit en favorit bland vandrare, friluftsentusiaster och preppers – och det är inte…
Fyra fjälldestinationer i Härjedalen går ihop – lanserar gemensamt cykelpaket
Tillsammans är starkare – det visar nu fyra fjälldestinationer i Härjedalen genom en unik satsning på sommarcykling. Lofsdalen, Tänndalen, Funäsdalen och Ramundberget lanserar ett gemensamt…
Här är priserna på Skipass/liftkort för vintern 2024/25
Nu är det äntligen tid att planera vintersäsongen! Att välja vilken skidort man tänker besöka är såklart en stor del av planeringen och det är…