På Skoogs krog i Funäsdalen vågar vi utlova en smakupplevelse utöver det vanliga. Här tillagas maten av lokala råvaror som familjen Bertilsson i stor utsträckning odlat eller fött upp själva. En avsmakningsmeny är en varm rekommendation om du vill trigga smaklökarna lite extra.
Restaurangens ambition är att ta till vara på allt som går att plocka direkt från naturen samt främja det småskaliga, kärleksfulla och hållbara. Ambitionen sträcker sig förbi maten på tallriken. Allt genomsyras av deras vårt tänk, från vinlistan till porslin och från möbler till tvål.
Logi hos Skoogs
Här finns 28 bäddar som kan bokas både sommar och vinter.
Boka
Kök & bokning av bord – emil@skoogskrog.se
Boende – malin@skoogskrog.se / victoria@skoogskrog.se
Hitta hit
11 saker att tänka på inför sommarens fjällvandring
Svenskarnas allt större äventyrslust och trenden att semestra i Sverige gör att allt fler söker sig till den svenska fjällvärlden på sommaren, det är bland…
Intresset för fjällen är rekordstort och bostadspriserna visar samma trend
Som Visit fjällen har rapporterat om tidigare är intresset för den svenska fjällkedjan rekordstort. Mycket tack vare det ökade intresset för aktiv semester och närheten…