På Skoogs krog i Funäsdalen vågar vi utlova en smakupplevelse utöver det vanliga. Här tillagas maten av lokala råvaror som familjen Bertilsson i stor utsträckning odlat eller fött upp själva. En avsmakningsmeny är en varm rekommendation om du vill trigga smaklökarna lite extra.
Restaurangens ambition är att ta till vara på allt som går att plocka direkt från naturen samt främja det småskaliga, kärleksfulla och hållbara. Ambitionen sträcker sig förbi maten på tallriken. Allt genomsyras av deras vårt tänk, från vinlistan till porslin och från möbler till tvål.
Logi hos Skoogs
Här finns 28 bäddar som kan bokas både sommar och vinter.
Boka
Kök & bokning av bord – emil@skoogskrog.se
Boende – malin@skoogskrog.se / victoria@skoogskrog.se
Hitta hit
Ökat intresse för fjällturism och fjällvandring
Det finns mycket som talar för att fjällturismen kommer att gå en ljus framtid till mötes, när effekten kommer att visas återstår dock att se…
Förändringar i STFs öppethållande i sommar
Svenska Turistföreningen är en stor aktör i svenska fjällvärlden, man driver bland annat fjällstationerna längs den populära Jämtlandstriangeln (Storulvån, Blåhammaren och Sylarna), Helags (Sveriges sydligaste…
Topprestauranger i Ski in Ski out-läge i fjällen
Många är vi som vill kombinera fjälläventyren i skidbackarna med kulinariska upplevelser. Fjällvärlden har en rik matkultur och det fullkomligt kryllar av mathantverkare som stoppar…