På Skoogs krog i Funäsdalen vågar vi utlova en smakupplevelse utöver det vanliga. Här tillagas maten av lokala råvaror som familjen Bertilsson i stor utsträckning odlat eller fött upp själva. En avsmakningsmeny är en varm rekommendation om du vill trigga smaklökarna lite extra.
Restaurangens ambition är att ta till vara på allt som går att plocka direkt från naturen samt främja det småskaliga, kärleksfulla och hållbara. Ambitionen sträcker sig förbi maten på tallriken. Allt genomsyras av deras vårt tänk, från vinlistan till porslin och från möbler till tvål.
Logi hos Skoogs
Här finns 28 bäddar som kan bokas både sommar och vinter.
Boka
Kök & bokning av bord – emil@skoogskrog.se
Boende – malin@skoogskrog.se / victoria@skoogskrog.se
Hitta hit
8 tips inför vinterns skidsemester
Vi på Visit Fjällen börjar bli peppade på vinter och skidåkning och har därför sammanställt ett par riktiga kanontips som vi hoppas att ni ska…
Fjällindex: Intresset för fjällen större än för skärgården
Visit Fjällen har med hjälp av omvärldsbevakningsföretaget Meltwaters analysverktyg och Googles olika onlinetjänster tittat på data för att bilda sig en uppfattning av hur intresset…
Mer tåg och fler tågresenärer till fjällen
Senaste tiden har det rapporterats om en positiv utveckling för nattåget till Jämtlandsfjällen. Vemdalen rapporterar också om ett väldigt positivt bokningsläge för deras nattågstrafik och…