På Skoogs krog i Funäsdalen vågar vi utlova en smakupplevelse utöver det vanliga. Här tillagas maten av lokala råvaror som familjen Bertilsson i stor utsträckning odlat eller fött upp själva. En avsmakningsmeny är en varm rekommendation om du vill trigga smaklökarna lite extra.
Restaurangens ambition är att ta till vara på allt som går att plocka direkt från naturen samt främja det småskaliga, kärleksfulla och hållbara. Ambitionen sträcker sig förbi maten på tallriken. Allt genomsyras av deras vårt tänk, från vinlistan till porslin och från möbler till tvål.
Logi hos Skoogs
Här finns 28 bäddar som kan bokas både sommar och vinter.
Boka
Kök & bokning av bord – emil@skoogskrog.se
Boende – malin@skoogskrog.se / victoria@skoogskrog.se
Hitta hit
Maxa reskassan i vinter – 6 tips för en prisvärd skidsemester
Vi är många som drömmer om en vit vinter med mycket skidåkning och snölek. Men med ökade ränte- och elkostnader, stigande inflation och osäkra tider…
Fjällberedskap – upplev fjället med kunskap och säkerhet
Text och foto: Jonas Landolsi som driver Jonas Vildmark. Även Foto: Per Groth Fjällvärlden är fantastisk! En plats och känsla som är svår att beskriva…
8 tips för en oförglömlig vistelse i Ramundberget
För att få ut det mesta av din vistelse i den genuina fjällorten Ramundberget så följer här åtta tips på aktiviteter som gör din vistelse…