Hoppa till innehåll

Vemdalsskalets Högfjällshotell

 • vemdalsskalets-hogfjallshotell-vacker-vinterdag
 • restaurang-skalet

Plat Kategori: Boende, Härjedalsfjällen, Vemdalen och Hotell & PensionatPlat taggar: Hotell och restaurang

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
TripAdvisor
 • Ett klassiskt fjällhotell med anor tillbaka till 1936. Anläggningen drivs idag av tredje generationen och trots en stor tillväxt i området bevarar man en genuin och gemytlig känsla. Skidåkning och fjällvandring hittar du inpå knuten. Här är det aldrig långt till ditt nästa äventyr eller bekvämligheter, vare sig du ska shoppa, äta på restaurang eller uppleva fjällen.

  Vemdalsskalets Högfjällshotell har 12 hotellrum och 40 lägenheter. Du hittar hotellet mitt på Skalets torg med ski-in & ski- out läge och nära till turistinformation, parkering mm.

  Restauranger på Vemdalsskalets Högfjällshotell

  Under vintern serveras frukost, lunchbuffé och middag dagligen. I cafédelen serveras allt från smörgåsar till bakverk med gott kaffe. Vissa kvällar är det tema-kvällar i restaurangen, de brukar vara populära. På hotellet hittar du även en pizzeria som gör väldigt bra pizzor.

  Underhållning & After Ski

  Vemdalsskalets Högfjällshotell har genom året fått ett gott erkännande med bra underhållning. Under högsäsongsveckorna på vintern kommer välkända artister och afterski band. Vårforum och Novemberkalaset på hösten besöks av ca. 2000 personer. under dessa helger finns Sveriges bästa dansband på Vemdalsskalet. Läs mer om alla nöjen i deras nöjeskalender här. Under sportlovsveckorna har de också tradition att bygga upp hoppborgar och annat kul för barnen. under vissa helger som exempelvis vecka 5 och 6 är det uttalade festhelger med mycket håll igång.

  Konferenser

  På Vemdalsskalets Högfjällshotell finns det goda möjligheter för en lyckad konferens, konferensavdelningen har en kapacitet på upp till 700 personer. De har lång erfarenhet att skräddarsy hela konferenser allt från resa, boende, aktiviteter och konferensprogram. Konferenshallen går även att använda som mässhall med utrymme för ca. 45 utställare i normal utformning. Här hålls bland annat den stora mässan Lodge & Lya under höstlovet.

  Välkommen till en trevlig anläggning som passar hela familjen!

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • 1 Recension “Vemdalsskalets Högfjällshotell”

  1. Macke S test Vemdalsskalets Högfjällshotell
   Genomsnitts Recension:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Toppenställe med nära till allt! Ski In Ski out, Ica i samma hus, flera restauranger i samma byggnad eller inom ett stenkast, skiduthyrning allt man behöver helt enkelt:) Dessutom bra After Ski.

  Lämna en Recension

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *
Populära aktiviteter

Visa alla