Bokavilla.se – Tre unika villor i Björnrike

Välkommen till Bokavilla.se – Boka unika fjällvillor i Björnrike

Letar du efter den perfekta fjällvillan för din nästa fjällsemester? Då har du kommit rätt! Bokavilla.se är din exklusiva ingång till att upptäcka tre fantastiska och unika fjällvillor i Björnrike. De kan stolt erbjuda dig en oförglömlig vistelse i hjärtat av den svenska fjällvärlden, där bekvämlighet och naturskönhet går hand i hand.

Om Bokavilla.se

Vi på Bokavilla.se strävar efter att göra din resa till Björnrike till en minnesvärd och komfortabel upplevelse. Vi förstår att valet av boende är avgörande för din semester, och därför har vi noggrant skapat tre unika fjällvillor som erbjuder det allra bästa när det kommer till bekvämlighet, design och läge.

BokaVilla erbjuder unika fjällvillor i Björnrike:

  1. Villa Björnrike: Njut av modern elegans och enastående utsikt från Villa Björnrike. Den här vackra villan är perfekt för stora familjer eller grupper som vill dela en minnesvärd upplevelse. Med stora panoramafönster, mysiga öppna spisar och närhet till backarna är Villa Björnrike den ultimata platsen att koppla av och njuta av fjällens skönhet. Missa inte heller den läckra konferensanläggningen om ni är ett företag. Villa Björnrike erbjuder boende i tre lägenheter, två med sex bäddar och en lyxig svit med 4 bäddar.
  2. Villa Design: Villa Design erbjuder något alldeles unikt för fjällen. En autentisk fjällupplevelse med en modern twist. I huset finns hotellrum, vandrarhemsrum med toalett i korridor och en väldigt rymlig lägenhet med 6 bäddar och egen relax. Alla boenden har tillgång till fullt utrustade kök, vilket ger dig möjlighet att både koppla av och laga din egen måltid efter en dag full av äventyr. Vill du hellre gå ut och äta ligger restaurangen Bräjks vägg i vägg med Villa Design.
  3. Villa Karlberg: Villa Karlberg är en pärla i Björnrikes natursköna omgivningar. Denna villa erbjuder en genuin fjällstuga-känsla samtidigt som den är utrustad med moderna bekvämligheter. Med en öppen planlösning och en terrass är detta det perfekta stället att njuta av solen och den friska fjälluften. Villa Karlberg har 13 bäddar fördelat på 5 sovrum, huset är på 320 kvm.

Boka din drömsemester idag

Oavsett om du längtar efter skidåkning på vintern eller vandring på sommaren, är Bokavilla.se din partner för en minnesvärd fjällsemester i Björnrike. Utforska deras unika villor och boka din drömresa idag. Vi vågar lova att din tid i Björnrike blir både bekväm och minnesvärd. Välkommen till Bokavilla.se – din dörr till äventyr och komfort i de svenska fjällen.

Hitta deras boende i Björnrike.

Lämna en Recension

Select a rating
Annons

Hitta hit

Loading...
Billigaste skidpasset i vinter

Här är priserna på Skipass/liftkort för vintern 2023/24

Vi har sammanställt och jämfört priserna Skipass på de större skiddestinationerna i Sverige. I dessa tider när allt fler är oroliga över elpriser, inflation och…

Läs mer...

Klimatförändringar i fjällvärlden

Vi kommer se drastiska förändringar av klimatet i världen och inte minst i Sverige och fjällvärlden. Det visar de rapporter och artiklar som jag tagit…

Läs mer...
camping i fjällen, Flatruet i Härjedalen

Så lyckas ni med sommarens fjällcamping

Campingbranschen ser en sällan skådad tillväxt och Sveriges husbil och husvagnsförsäljare har fullt upp. När allt fler får upp ögonen för friluftsliv och utomhusaktiviteter inser…

Läs mer...