Hoppa till innehåll

Tärnaby Fjällhotell

 • tarnaby-fjallhotell-kvallsbild-skidbackar

Plat Kategori: Aktiviteter, Lapplandsfjällen, Fjällfiske / Fiske, Hemavan Tärnaby, Fjällvandring, Hemavan Tärnaby, Skidsemester / Utförsåkning, Boende, Lapplandsfjällen, Hemavan Tärnaby, Borgafjällen & Marsfjällen och Hotell & Pensionat

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Välkommen till Tärnaby Fjällhotell

  På Tärnaby Fjällhotell kan du välja mellan bekväma hotellrum, välutrustade lägenheter med självhushåll, stugor och stora hus för större sällskap, här finns även enklare vandrarhem. Välj det som passar dina behov bäst. Hur du än väljer att bo har du aldrig långt till den vackra fjällnaturen.

  Hotellet byggdes som ett arbetsmarknadsprojekt på 1960-talet och har följt med i den positiva utvecklingen som Tärnaby haft som resmål. Genom världscupturneringar i skidåkning och tusentals fjällresenärer som passerat igenom för att uppleva Tärnabys vackra natur och gemytliga stämning. 2015 gjorden större renovering av ett flertal rum och hotellet är idag i gott skick.

  Åka till Tärnaby

  Tärnaby ligger 87 mil från Stockholm och 35 mil från Umeå. Många resenärer väljer att ta flyget som landar bara 15 minuter bort. Nytt för vintern 18/19 är att du även kan åka nattåg till Hemavan under vecka 11-12.

  Egen Deli

  På hotellet har dem sedan ett par år tillbaka en alldeles egen deli, Tärnaby Fjäll deli. Där stoppas det korv utan tillsatser, ofta gjorda på lokala råvaror.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • 2 Recensioner “Tärnaby Fjällhotell”

  1. Meeting Nature Tärnaby Fjällhotell
   Genomsnitts Recension:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Ett genuint och trevligt hotell med bra mat, trevlig personal och mysiga rum. Sen skadar det inte att hotellet ligger stort sett i skidbacken. Varmt rekommenderat!

  Lämna en Recension

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *
Populära aktiviteter

Visa alla