Pernilla Wiberg Hotell

I slutet av 2003 invigdes Sveriges skidlegend Pernilla Wibergs egna fjällhotell i Idre. På en fin södersluttning med perfekt ski in ski out-läge hittar ni hotellet som hälsar er välkomna för konferens eller privatresa.

Hotellet

Pernilla Wiberg Hotel i Idre är ett specialdesignat hotell för den aktiva fjällfantasten. Här finns en hel fjällvärld utanför dörren och ett förstklassigt boende med hög service. Rummen är luftiga med modern inredning och sköna sängar.

I hotellobbyn kan den alpinintresserade spana in Pernilla Wibergs prissamling från sin skidkarriär med bl.a. medaljer från både OS och VM. Inga husdjur är välkomna att bo på hotellet som är djurfritt.

Konferens

Här finns en välutrustad konferensavdelning med plats för upp till 70 personer och hela fjällvärlden runt hörnet.

Kombinera konferensen med utmanande aktiviteter både sommar som vinter. Skidåkning, skotersafari, fjällvandring, golf är bara några av aktiviteterna som erbjuds. Här har man lång erfarenhet av att sy ihop konferenslösningar som passar just varje grupps specifika önskemål.

Telefon konferensbokning: +46 (0) 253 412 00
E-post: konferens@idrefjall.se

Relaxavdelning

Här finns möjlighet att verkligen koppla av och släppa vardagens stress och måsten. Här erbjuds bastu med panoramautsikt, ångbastu, kallpool och sköna relaxstolar.

Lämna en Recension

Select a rating
Annons

Hitta hit

Loading...

Klimatförändringar i fjällvärlden

Vi kommer se drastiska förändringar av klimatet i världen och inte minst i Sverige och fjällvärlden. Det visar de rapporter och artiklar som jag tagit…

Läs mer...
camping i fjällen, Flatruet i Härjedalen

Så lyckas ni med sommarens fjällcamping

Campingbranschen ser en sällan skådad tillväxt och Sveriges husbil och husvagnsförsäljare har fullt upp. När allt fler får upp ögonen för friluftsliv och utomhusaktiviteter inser…

Läs mer...

Vinterns bucketlist i den svenska fjällvärlden

För att försäkra oss om att du får ut maximalt av din vinter i fjällvärlden har Visitfjällen sammanställt en superskön bucket list med härliga aktiviteter…

Läs mer...