Pernilla Wiberg Hotell

I slutet av 2003 invigdes Sveriges skidlegend Pernilla Wibergs egna fjällhotell i Idre. På en fin södersluttning med perfekt ski in ski out-läge hittar ni hotellet som hälsar er välkomna för konferens eller privatresa.

Hotellet

Pernilla Wiberg Hotel i Idre är ett specialdesignat hotell för den aktiva fjällfantasten. Här finns en hel fjällvärld utanför dörren och ett förstklassigt boende med hög service. Rummen är luftiga med modern inredning och sköna sängar.

I hotellobbyn kan den alpinintresserade spana in Pernilla Wibergs prissamling från sin skidkarriär med bl.a. medaljer från både OS och VM. Inga husdjur är välkomna att bo på hotellet som är djurfritt.

Konferens

Här finns en välutrustad konferensavdelning med plats för upp till 70 personer och hela fjällvärlden runt hörnet.

Kombinera konferensen med utmanande aktiviteter både sommar som vinter. Skidåkning, skotersafari, fjällvandring, golf är bara några av aktiviteterna som erbjuds. Här har man lång erfarenhet av att sy ihop konferenslösningar som passar just varje grupps specifika önskemål.

Telefon konferensbokning: +46 (0) 253 412 00
E-post: konferens@idrefjall.se

Relaxavdelning

Här finns möjlighet att verkligen koppla av och släppa vardagens stress och måsten. Här erbjuds bastu med panoramautsikt, ångbastu, kallpool och sköna relaxstolar.

Annons

Hitta hit

Loading...
skidåkning på vemdalsskalet i vemdalen.

Fjällvistelsens hälsoeffekter – en resa som stärker både kropp och knopp

Vi är många som längtar efter fjällen. Varje år vallfärdar runt 2 miljoner svenskar för att åka skidor, men kanske behöver just du fler argument…

Läs mer...
Billig skidresa till fjällen

Maxa reskassan i vinter – 6 tips för en prisvärd skidsemester

Vi är många som drömmer om en vit vinter med mycket skidåkning och snölek. Men med ökade ränte- och elkostnader, stigande inflation och osäkra tider…

Läs mer...
Billigaste Skipasset i vinter

Här är priserna på Skipass/liftkort för vintern 2022/23

Vi har sammanställt och jämfört priserna Skipass på de större skiddestinationerna i Sverige. I dessa tider när allt fler är oroliga över elpriser, inflation och…

Läs mer...