Pernilla Wiberg Hotell

I slutet av 2003 invigdes Sveriges skidlegend Pernilla Wibergs egna fjällhotell i Idre. På en fin södersluttning med perfekt ski in ski out-läge hittar ni hotellet som hälsar er välkomna för konferens eller privatresa.

Hotellet

Pernilla Wiberg Hotel i Idre är ett specialdesignat hotell för den aktiva fjällfantasten. Här finns en hel fjällvärld utanför dörren och ett förstklassigt boende med hög service. Rummen är luftiga med modern inredning och sköna sängar.

I hotellobbyn kan den alpinintresserade spana in Pernilla Wibergs prissamling från sin skidkarriär med bl.a. medaljer från både OS och VM. Inga husdjur är välkomna att bo på hotellet som är djurfritt.

Konferens

Här finns en välutrustad konferensavdelning med plats för upp till 70 personer och hela fjällvärlden runt hörnet.

Kombinera konferensen med utmanande aktiviteter både sommar som vinter. Skidåkning, skotersafari, fjällvandring, golf är bara några av aktiviteterna som erbjuds. Här har man lång erfarenhet av att sy ihop konferenslösningar som passar just varje grupps specifika önskemål.

Telefon konferensbokning: +46 (0) 253 412 00
E-post: konferens@idrefjall.se

Relaxavdelning

Här finns möjlighet att verkligen koppla av och släppa vardagens stress och måsten. Här erbjuds bastu med panoramautsikt, ångbastu, kallpool och sköna relaxstolar.

Lämna en Recension

Select a rating
Annons

Hitta hit

Loading...

Häng med på vårvinterns roligaste event

Än är skidsäsongen 23/24 inte över! Vårvintern är här och den bästa tiden på fjället är nu med njutbar skidåkning och soliga dagar. Dessutom händer…

Läs mer...

Vandra den vackra signaturleden från Abisko till Nikkaluokta och bestig Kebnekaise

Fjällen bjuder på enastående omgivningar för vandrare och naturälskare. En av de mest ikoniska sträckorna är leden mellan Abisko och Nikkaluokta som förutom fantastisk miljö…

Läs mer...
Sjön Guijaure på leden mellan Guoledisjávrre - Vuoggatjålme

Fem fina vandringar i fjällen som du kanske inte kände till

De svenska fjällen lockar många vandrare från både när och fjärran med sin vackra och vilda natur. För dig som gärna njuter av fjällen något…

Läs mer...