Peakpoints

Välkommen till Peakpoints! Med deras energiska Alaskan Huskies kan du glida fram i släden över snötäckta landskap.

  • Fjälltur med fika: En 16 km lång tur genom vackra Transtrandsfjällens naturreservat, tar ca 2 timmar. Stanna mitt i turen för en kopp varm choklad vid en öppen eld och traditionell kåta.
  • Lunchtur: Den längre 3-timmars turen tar dig också till vackra Transtrandsfjällen och inkluderar en smakrik lunch vid en kåta med öppen eld.
  • Vildmarkstur: För de som vill åka en kortare bit finns den här 8 km långa tur, i täckta slädar med mysiga renskinn och vindtäta kapell. Turen tar ca 30 minuter. Perfekt för barnfamiljen!
  • Flygtransfer: Om du landar på Scandinavian Mountain Airport har du möjlighet att boka flygtransfer med hundspann, turerna går antingen till Hundfjället/Tandådalen eller Högfjällshotellet. Beroende på vart du ska tar turen max ca 60 min.

Under alla turer har du möjlighet att interagera med deras älskade Alaskan Huskies. Under sommaren är kenneln öppen för besökare som vill lära sig mer om hundarna och deras sommarliv. Ta chansen att gå på en huskyvandring och upplev naturen tillsammans med dom glada hundarna.

Peakpoints står även till företags och gruppers förfogande med en rad anpassade konferensaktiviteter. Dom erbjuder även spännande fjällkurser och björnexkursioner, som ger dig insyn i björnens fascinerande liv.

 

Utforska fler draghundsföretag här.

Lämna en Recension

Select a rating
Annons

Hitta hit

Loading...
Filmen om Helags

Filmen om en vandrings- och skidtur till Helags i september

NU äntligen är den här!😻 I september 2022 åkte vi på en tur till Helagsmassivet för att försöka åka skidor på glaciären. Att det skulle…

Läs mer...
Billigaste skidpasset i vinter

Här är priserna på Skipass/liftkort för vintern 2023/24

Vi har sammanställt och jämfört priserna Skipass på de större skiddestinationerna i Sverige. I dessa tider när allt fler är oroliga över elpriser, inflation och…

Läs mer...
Billigaste Skipasset i vinter

Här är priserna på Skipass/liftkort för vintern 2022/23

Här hittar ni uppdaterade priser för liftkort 2023/24. Vi har sammanställt och jämfört priserna Skipass på de större skiddestinationerna i Sverige. I dessa tider när…

Läs mer...