Hotell Älvdalen

Hotell Älvdalen kallar sig ett upplevelsehotell med Älvdalens historia som grund. Här kommer du att ta del av historien om Hagström som 1925 startade fabrik med tillverkning av dragspel i Älvdalen och senare exporterade gitarrer över hela världen. Världsartister som Elvis, Frank Zappa, Jimmy Hendrix och David Bowie har alla spelat på Hagströmsgitarrer.

Rum

Här får du uppleva en familjär atmosfär med många olika sköna miljöer. Det är ett 3-stjärnigt hotell med restaurang och konferensanläggning, som ligger mitt i centrala Älvdalen.

Totalt finns här 52 rum i varierande storlek och prisläge. Från 2-bäddsrum, dubbelrum och 3-bäddsrum, till våra familjerum. Här finns även två 7-bäddsrum och ett superior rum.

Restaurang Granesso

Här serveras mat lagad med omsorg och mycket kärlek. En blandning av svenska klassiker med internationella inslag. i köket hittar vi kock Saw Mu som även tillagar och serverar härliga asiatiska rätter. Alla råvaror är noga utvalda för att skapa smaksensationer och för oss är det viktigt med närproducerat.

De vill alltid erbjuda en underbar smakupplevelse, oavsett om du äter något litet efter jobbet eller bokar en härlig festmåltid. Här hittar du en hemtrevlig restaurang där du beroende på humör antingen kan varva ner och bara ta det lugnt, eller komma i stämning innan festen drar igång.

Bröllop och konferens

Efter era egna tankar och drömmar ser Hotell Älvdalen till att er speciella dag blir precis som ni önskar. Här får ni möjlighet att fira er stora dag med naturen in på knuten.

Boka ett personligt möte för att i lugn och ro se er omkring i våra lokaler och hotellrum. Här får ni möjlighet att ställa alla era frågor, diskutera vilket upplägg som skulle passa ert sällskap bäst vad gäller meny, dryck, eventuella teman och andra önskemål osv. Här ryms både små och stora sällskap.

På Hotell Älvdalen har massor av konferenser och kreativa möten hållits genom åren. Här finns  fyra konferensrum, den största konferenslokalen tar 150 sittande deltagare men det går också bra att konferera i naturen. De mindre lokalerna tar 14, 16 respektive 40 personer. Hör av dig direkt till hotellet för mer info.

Lämna en Recension

Select a rating
Annons

Hitta hit

Loading...
produkter

Produkterna som förgyller sommarens fjällvandring

Vi på Visit Fjällen vet att intresset för fjällvandring har ökat de sista åren. Ett segment som ökar är de fjällbesökarna som vill uppleva fjällets…

Läs mer...
Sjön Guijaure på leden mellan Guoledisjávrre - Vuoggatjålme

Fem fina vandringar i fjällen som du kanske inte kände till

De svenska fjällen lockar många vandrare från både när och fjärran med sin vackra och vilda natur. För dig som gärna njuter av fjällen något…

Läs mer...

Ta tåget till fjällen i sommar! – Fjällpärlor du smidigt når med tåg

Drömmer du om att utforska de härliga svenska fjällen i sommar? Genom att ta tåget till ditt fjälläventyr får du ett smidigt och klimatsmart alternativ…

Läs mer...