På Skoogs krog i Funäsdalen vågar vi utlova en smakupplevelse utöver det vanliga. Här tillagas maten av lokala råvaror som familjen Bertilsson i stor utsträckning odlat eller fött upp själva. En avsmakningsmeny är en varm rekommendation om du vill trigga smaklökarna lite extra.
Restaurangens ambition är att ta till vara på allt som går att plocka direkt från naturen samt främja det småskaliga, kärleksfulla och hållbara. Ambitionen sträcker sig förbi maten på tallriken. Allt genomsyras av deras vårt tänk, från vinlistan till porslin och från möbler till tvål.
Logi hos Skoogs
Här finns 28 bäddar som kan bokas både sommar och vinter.
Boka
Kök & bokning av bord – emil@skoogskrog.se
Boende – malin@skoogskrog.se / victoria@skoogskrog.se
Hitta hit
Vandringsbloggens grundare Angeliqa om kärleken till fjällen och naturen
Angeliqa Mejstedt finns inte längre hos oss. Då Angeliqas blogg vandringsbloggen.com fortfarande lever kvar i Angeliqas anda vill även vi fortsätta att sprida hennes fjäll-…
Därför måste du till fjällen i höst!
Visit fjällen har tagit fram 7 anledningar att besöka fjällen på sensommaren och hösten när färgerna fullkomligt exploderar och markerna är fulla av bär och…