På Skoogs krog i Funäsdalen vågar vi utlova en smakupplevelse utöver det vanliga. Här tillagas maten av lokala råvaror som familjen Bertilsson i stor utsträckning odlat eller fött upp själva. En avsmakningsmeny är en varm rekommendation om du vill trigga smaklökarna lite extra.
Restaurangens ambition är att ta till vara på allt som går att plocka direkt från naturen samt främja det småskaliga, kärleksfulla och hållbara. Ambitionen sträcker sig förbi maten på tallriken. Allt genomsyras av deras vårt tänk, från vinlistan till porslin och från möbler till tvål.
Logi hos Skoogs
Här finns 28 bäddar som kan bokas både sommar och vinter.
Boka
Kök & bokning av bord – emil@skoogskrog.se
Boende – malin@skoogskrog.se / victoria@skoogskrog.se
Hitta hit
Här är vinterns mest kompletta lista med fjällnyheter
Vintern närmar sig nu med stormsteg och i veckan skymtades de första snöflingorna i den svenska fjällvärlden. Visit Fjällen tog tillfället i akt och sammanställde…
5 heta trender inom den starka fjällturismen
Fjällsäkerhetsrådet har genomfört en enkätundersökning bland turistföreningarna i södra Lappland, Sälen, Åre, Vemdalen och de största fjällstationerna utmed den svenska fjällkedjan. Ur resultaten har de hittat…