På Skoogs krog i Funäsdalen vågar vi utlova en smakupplevelse utöver det vanliga. Här tillagas maten av lokala råvaror som familjen Bertilsson i stor utsträckning odlat eller fött upp själva. En avsmakningsmeny är en varm rekommendation om du vill trigga smaklökarna lite extra.
Restaurangens ambition är att ta till vara på allt som går att plocka direkt från naturen samt främja det småskaliga, kärleksfulla och hållbara. Ambitionen sträcker sig förbi maten på tallriken. Allt genomsyras av deras vårt tänk, från vinlistan till porslin och från möbler till tvål.
Logi hos Skoogs
Här finns 28 bäddar som kan bokas både sommar och vinter.
Boka
Kök & bokning av bord – emil@skoogskrog.se
Boende – malin@skoogskrog.se / victoria@skoogskrog.se
Hitta hit
Tre insidertips om du ska till Ramundberget i sommar
Albin Lärnefjord, guide och ansvarig för Ramundbergets Äventyrscenter, avslöjar några av sina bästa sommartips och smultronområden i Ramundbergets närområde. Tvärån är ett hett tips när…
Fjälldestinationerna Funäsfjällen, Lofsdalen och Vemdalen går återigen ut i upprop för att hålla Fjällen Forever
Destination Funäsfjällen, Destination Lofsdalen och Destination Vemdalen samlar ihop sig för andra året i rad genom uppropet Fjällen Forever. Ett hållbarhetsinitiativ med syfte att få…
Protect Our Winters cyklar för klimatatet!
Om bara några dagar inleds en riktigt långdistanscykling genom hela Sverige, det är miljö- och vintersportsorganisationen POW som står bakom. Den 26 juni går startskottet…