Hoppa till innehåll

Storhogna Högfjällshotell & Spa

 • storhogna-hogfjallshotell-vinteskrud

Plat Kategori: Aktiviteter, Jämtlandsfjällen, Wellness, SPA & Massage, Boende, Jämtlandsfjällen, Storhogna, Hotell, Mat & Fest, Jämtlandsfjällen, Bröllop, Bröllop i Jämtlandsfjällen, Restauranger, Möten & Konferens och Jämtlandsfjällen

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Storhogna Högfjällshotell & Spa är vackert beläget i Destination Vemdalen, på gränsen till kalfjället 755 meter över havet. 

  Här får ni uppleva en genuin fjällmiljö med härlig skidåkning i pister och preparerade spår som under barmarksäsongen är fantastiska cykel- och vandringsleder. Hotellet är populärt både hos privatpersoner och och konferensgäster. Hotellet ingår i Svenska spahotell och har två gånger utsetts till Sveriges ledande spahotell av Travel Award.

  Storhogna Högfjällshotell är också experter på just längdskidåkning och har tränare med lång erfarenhet, anläggningen är Vasaloppscertifierad både för längdåkning och löpning. Här arrangeras också Åk en mil vinn en bil varje påskhelg. En stor succé med ca 2000 deltagare varje år.

  Rummen

  Rummen på hotellen är inredda i genuin och gemytlig stil. All bekvämlighet är en självklarhet på Storhogna Högfjällshotell. Här finns dubbelrum men också större rum som passar familjen. Hotellet är rökfritt. I några av rummen är hundar välkomna, kontakta bokningen för mer information

  Restauranger

  Här finns både a la carte restaurangen inne i Vinterträdgården där ni njuter av god mat i en rofylld miljö. Ute i aktivitetshuset som endast är öppet vintertid finns en enklare lunchrestuarang.

  Storhognas Historia

  Från början stod det en fika stuga på platsen där hotellet står idag. Det var visionären Bertil Lindgren som köpta marken och startade verksamhet på platsen. Det är samma person som grundade Vemdalsskalets Högfjällshotell. Det var Bertil som också byggde de första hotellrummen och byggde den helt unika Vinterträdgården som är väl värd ett besök. Storhogna Högfjällshotell var fjällvärldens första spa, idag finns ett flertal kollegor i fjällvärlden som också erbjuder möjligheten till spa och bad.

  Boka din drömsemester i Storhogna på Hotels.com

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • 2 Recensioner “Storhogna Högfjällshotell & Spa”

  1. Marcus Janson Storhogna Högfjällshotell & Spa
   Genomsnitts Recension:
   4
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Trevlig anläggning mitt på fjället. Den unika vinterträdgården är fantastisk och ett måste om man har vägarna förbi. God mat, alltid vegitariskt alternativ till lunch är en bonus.

  2. Macke S test Storhogna Högfjällshotell & Spa
   Genomsnitts Recension:
   4
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Fint ställe med en fantastisk vinterträdgård där man både kan ta en drink eller äta middag. Ligger exakt på fjällkanten med närhet till skidspår, backar och vandringsleder. Duktiga vasaloppstränare.

  Lämna en Recension

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *
Populära aktiviteter

Visa alla