Hoppa till innehåll

SkiStar Vemdalen

 • alpinskidakning-klovsjo-skistar-vemdalen

Plat Kategori: Aktiviteter, Härjedalsfjällen, Skidsemester / Utförsåkning, Vemdalen, Skidskolor, Skiduthyrning, Boende, Härjedalsfjällen, Vemdalen och Stugförmedling

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterade Objekt
 • Skistar driver skidanläggningen i Destination Vemdalen som sträcker sig från Björnrike och Vemdalsskalet i Härjedalen hela vägen in i Bergs kommun och orterna Storhogna och Klövsjö.

  Vemdalen är Sveriges tredje största skiddestination med tusentals skidgäster i systemet varje dag under vintern. Här stortrivs barnfamiljerna och skidentusisterna.

  Här finns 6 Expåressliftar med fyra eller sex stolar, det gör att du med lätthet kan åka en hel dag utan att behöva hasa dig upp för fjället i en ankar- eller knapplift.

  I Destination Vemdalen finns gott om läcker skidåkning allt från utmanande branter i Klövsjö och mjuk natursnö i Storhogna till carvingmeckat Björnrike, sist men inte minst Vemdalsskalet som med sina 22 pister och 10 liftar är destinationens största område. Allt detta får du i samma liftkort. Du tar dig enkelt och klimatsmart mellan de olika skidområdena med Snöpendeln.

  Unikt med Vemdalen

  I Vemdalen återfinns faktiskt både Sveriges längsta och kortaste sittlift. Grizzly Express i Björnrike är Sveriges längsta och skapar förutsättningar för fantastisk cruisingskidåkning från toppen hela vägen ner i dalen. Den kortaste heter Skalets Express och ligger i barnormådet på Vemdalsskalet. den här liften är anpassad för att barn i alla åldrar på ett enkelt och tryggt sätt ska kunna ta sig till toppen. Som förälder är detta en stor fördel då barnen lätt tappar gnistan efter ett par åk i de mindre bekväma ankar- och knappliftarna som finns på många håll. Även i Vemdalen finns knappliftar men det är ett enkelt system att ta sig runt i.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *
Populära aktiviteter

Visa alla